F.M. Stilladsservice

Vikarservice

Markedet har på det seneste vist et kraftigt voksende behov for vikarservice i stilladsbranchen. Jeg har derfor valgt at styrke den del af firmaet, der gennem mange år har leveret vikarer til mange danske stilladsfirmaer. (se referencelisten nedenfor). Der er store fordele ved at bruge vores vikarafdeling – lad mig nævne nogle: Vi er klar til at træde til, både i det daglige arbejde og når ekstra store entrepriser og spidsbelastningssituationer kræver det – ring i dag, og du har et professionelt sjak i morgen.

Hvordan kan vi hjælpe dig?

Vi taler dansk

Der er alkoholforbud på arbejdspladserne, og samtlige ansatte er erfarne folk med kursusbevis og min. 10 års erfaring. Mange har en solid håndværksmæssig baggrund, og vi har p.t. ingen lærlinge.

I har ingen udgifter til

Lastbiler
Arbejdstøj
Værktøj
Div. Skader (vi har forsikringen).
3x G-dage

Referanceliste

AC Stilladser, Amager Stilladser, Øens Stilladsfirma, E.N. Stilladser, Måløv Stilladser, Stilladskompagniet, Rodahl Stilladser, Eriksson Stilladser, M.K. Stilladser, J.G. Stilladser, Heibing Stilladser, Brdr. Svensson Stilladser, Tempo Stilladser, Holbæk Stilladser, Koala Stilladser, E. Service, City Stilladser, Jotax Stilladser.